top of page

RENOVATIE, VERLEDEN ONTMOET HEDEN

Aannemer renovatie, regio Gent

U wilt een oud gebouw bij deze tijd brengen? Laat de voorbereiding van uw renovatiewerken dan over aan een professionele aannemer renovatie:Abso, werkzaam in de hele regio Gent en Oost-Vlaanderen. Want wij lossen de problemen veilig op. Onze renovatiespecialisten ontmantelen uw pand stap voor stap, met respect voor de originele bouwstijl. Zij scheiden daarbij ook vrijgekomen materialen.

Renovatie, verleden ontmoet heden

Uw pand is gestript. Tijd om het naakte gebouw opnieuw in te richten. Ook bij die renovatie is Abso een betrouwbare partner. Abso optimaliseert de structurele indeling van uw pand. Wanden worden opgetrokken of weggehaald. Deur- of raamopeningen worden dicht- of opengemaakt. Renoveren of restaureren? Wij integreren authentieke elementen, zoals originele balken, in het nieuwe geheel. Het resultaat? Een smaakvolle renovatiemix van oud en nieuw. Ook grondwerken gaan wij niet uit de weg.

renovatie

DE OPLOSSING VOOR UW RENOVATIE

Delicate, grote of moeilijke renovatieklus? Wij bespreken met u alle opties.

Bel nu naar onze vakmannen op 09 226 66 60. 
Samen zoeken we naar de beste renovatieoplossing voor uw pand. Vraag een vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in de hele regio Gent en Oost-Vlaanderen.

bottom of page