top of page

STERK IN AFBRAAKWERK

Uw aannemer afbraakwerken regio Gent

Afbraakwerken en sloopwerken vragen om precisie. Daarom is Abso uit Gent (Oost-Vlaanderen) uw geknipte partner voor de afbraak van woningen, industriële gebouwen en andere infrastructuur. 

Vakkennis en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij sloopwerken en afbraakwerken. Met Abso bent u gerust. Uw afbraakaannemer houdt rekening met materiaal, ligging, omgevingsfactoren, veiligheid en milieu. Geef uw sloopwerken dus in de handen van uw afbraakspecialist. Zo kunt u zich al concentreren op de volgende fase van het project. Ook voor renovatiewerken en grondwerken staan wij altijd klaar!

Sloopwerken met zachte hand in heel Oost-Vlaanderen

Afbraakklus in uw woning? Begin er niet zelf aan. Schade aan de structuur van uw gebouw vermijdt u maar beter. En een ongeval schuilt in een klein hoekje. Contacteer dus uw afbraakaannemer Abso in Gent (Oost-Vlaanderen) voor binnenafbraak en kleinere sloopwerken. Wij ontmantelen uw gebouwen met de grootste precisie en vakkennis.

afbraak

Uw afbraakspecialist verwerkt ook uw slooppuin

U weet niet waar naartoe met uw afbraakafval? Bouwafval opruimen is een karwei. Ook daarvoor kunt u rekenen op uw sloopaannemer:Abso. Wij sorteren en verwerken uw sloopafval volgens de voorschriften van de milieuwetgeving. Dat zijn onze zorgen, niet de uwe.

DE OPLOSSING VOOR UW AFBRAAKWERKEN EN SLOOPWERKEN

Klassiek, dringend of moeilijk sloopproject? Wij bespreken graag alle opties met u.
Contacteer onze vakmannen en bel naar 09 226 66 60 Samen zoeken we naar de oplossing die u past. Wij werken in de hele regio Gent en Oost-Vlaanderen.

bottom of page