top of page

VERTROUW OP DE EXPERTISE VAN ABSO OM ASBEST VEILIG EN VOLGENS DE REGELS TE LATEN VERWIJDEREN

Veilig verwijderen van asbest volgens de voorschriften

Asbest mag sinds 1998 niet meer gebruikt worden. In veel huizen die tussen de Tweede Wereldoorlog en de jaren negentig gebouwd of verbouwd zijn, is de kans groot dat er asbest aanwezig is. Je kunt asbest niet met het blote oog zien, dus voor een grondige asbestverwijdering heb je professionele expertise nodig. De medewerkers van Abso in Evergem (bij Gent) hebben een degelijke opleiding en vele jaren ervaring met asbestsanering. Abso is F.O.D-erkende asbestverwijderaar hermetische zone & couveusezak techniek. Deze 2 technieken mogen uitsluitend worden uitgevoerd door daartoe erkende ondernemingen.

In welke materialen zit er zoal asbest?

Asbestcement bestaat voor ongeveer 10-15% uit asbestvezels. Dat werd onder andere gebruikt in vensterdorpels, traptreden en muurkappen, in vloertegels uit hard vinyl, in Glasalplaten en platen uit imitatiemarmer, in golfplaten, onderdakplaten en leien voor gevels en daken, in schouwpijpen, afvoer- en rioolbuizen. Met asbestgips werden verwarmingsbuizen vaak geïsoleerd en met asbestkoord werden kachels, cv-ketels of inbouwcassettes voor haarden dan weer afgedicht.

Als asbesthoudend materiaal in goede staat is, kun je het zonder gevaar aanraken. Bij bewerking of beschadiging van asbest kunnen de vezels loskomen en dan kun je die inademen. Loop geen risico en schakel een gecertificeerd specialist in: Abso. Als wij asbesthoudende producten verwijderen, nemen we alle nodige beschermende maatregelen, voor u, voor ons en voor het milieu.

DE OPLOSSING VOOR UW ASBESTVERWIJDERING

Vraag vrijblijvend meer informatie over asbestsanering!
Bel nu naar onze vakmannen op 09 226 66 60. Wij zijn gelegen in Gent en werkzaam in heel Oost-Vlaanderen.
Contacteer ons voor meer informatie en ontvang uw offerte!

bottom of page