top of page

FEILLOZE RIOLERINGSWERKEN EN PLAATSING VAN BETONNEN REGENWATERPUTTEN

Aannemer voor rioleringswerken, regio Gent

Als ervaren aannemer voor diverse grond- en graafwerken ligt het voor de hand dat Abso ook de partij bij uitstek is voor al uw rioleringswerken. Wij hebben inderdaad alle knowhow en expertise in huis om uw riolering te leggen, uw afvoerbuizen uit te breiden en aan te sluiten op het openbare domein. Wij voeren de werken vakkundig en zorgvuldig uit en garanderen u de perfecte afvoer van alle afvalwater. Bovendien kunt u voor deze werken rekenen op een zeer snelle service. Want uw comfort primeert voor ons!

Aarzel dus zeker niet om ons bedrijf Abso in te schakelen voor:

 • verbinding van uw huisaansluiting met het openbare rioolnetwerk
   

 • koppeling van de leidingen voor afvalwater en regenwater op de huisaansluiting
   

 • verbinding van de septische put met de riolering
   

 • ontstoppen van verstopte afvoerbuizen
   

 • herstelling van kapotte rioolafvoeren
   

 • vervanging van putdeksels
   

Plaatsing van grote en kleine betonnen regenputten

Wilt u besparen op uw waterfactuur en overweegt u de plaatsing van een regenwaterput? Een verstandige beslissing want leidingwater wordt alsmaar duurder en hemelwater is er in onze contreien voldoende. Met een bescheiden investering kan u dat recupereren en gebruiken voor verschillende huishoudelijke toepassingen. Denk maar aan uw wasmachine, het doorspoelen van het toilet, de auto wassen of de oprit en het terras schoonmaken. Bovendien bevat regenwater minder kalk dan stadswater en dat komt de bloemen en planten in uw tuin ten goede. Informeer ook bij de gemeente wat de voorwaarden zijn voor een premie bij de plaatsing van een regenwaterput. Alle beetjes zijn welkom, niet?

DE OPLOSSING VOOR UW RIOLERINGSWERKEN EN REGENWATERRECUPERATIE

Een ervaren aannemer voor rioleringswerken nodig? Of wilt u een regenput laten plaatsen? Dan zijn de stielmannen van Abso uw partij! Contacteer ons op 09 226 66 60 voor advies en de bespreking van de werken. We zijn gevestigd in Evergem bij Gent maar staan tot uw dienst in heel Oost-Vlaanderen. Bel of mail ons voor meer informatie en vraag uw offerte!

bottom of page